joi, 5 septembrie 2013

Asta e tot ce ai putut da sau ai ceva mai bun?


Astazi vom vorbi despre obstacole. Am invatat ca nimic nu este usor de facut, realizat, procesat. Viata e plina de probleme. Obstacolele ne fac sa ne dam seama ca luptam pentru ceva in viata asta, ca nimic nu e simplu. Pana cand o persoana nu imbratiseaza faptul ca viata nu e dreapta, e plina de obstacole, vor avea probleme emotionale constant si nu vor fi capabili sa indure sau sa termine calatoria dinaintea lor.  

Trebuie sa intelegi ca: viata mereu va fi o calatorie, o calatorie minunata chiar si cu obstacole. Calatoria alaturi de mine poate fi una cu o destinatie fericita, asta daca ma vei urma. Daca vei decide acest drum, vei urma cursul unei calatorii fascinante, plina de peripetii, cu scopuri, cu idealuri si vise frumoase. Obstacole vor fi in viata, poate nu ai un servici bun astazi, poate nu ai o familie bine implinita astazi, poate nu ai o casa frumoasa astazi, poate ai doar obstacole. Insa, trebuie sa-ti dai seama de aceste obstacole si sa le infrunti. O viata ai, draga femeie cu aripi de fluture si te rog sa ai grija de aceasta viata. Cu totii murim si o sa mergem impreuna in acelasi loc, asa ca macar viata asta sa o facem minunata. Crezi ca daca vei trai mereu in trecut, te va face fericita? Crezi ca daca iti vei plange mereu de mila, o sa-si faca cineva mila de tine? Crezi ca o sa te ajute cineva sa treci peste obstacole? Crezi ca exista vreun Superman sau vreun print care o sa vina si o sa te salveze? Iti spun eu, draga mea, ca nu o sa vina nimeni sa te salveze. Tu esti singura ta salvare. Daca vei realiza ca in fiecare zi din viata ta trebuie sa rezolvi o problema, in fiecare zi ai cate un obstacol de depasit, o confruntare pe care trebuie sa o infrunti, toate acestea te pot face o femeie puternica si fericita ca ai asemenea probleme si roaga-te sa inveti ceva din toate astea.

Fii realista. Fii sincera cu tine. Nu-ti abandona viata pentru ca ai intampinat obstacole, ci bucura-te si focuseaza-te pe reusita dupa ce infrunti obstacolul. Realismul e un mare prieten in viata ta. Iti va permite sa faci lucruri pe care nu le faci in mod normal. Speranta ta de viitor nu e in ce ai facut ieri, speranta ta pentru viitor e in a te imbunatati ca sa depasesti un obstacol cu succes.

Asta e tot ce ai putut da sau ai ceva mai bun?

 

Ganduri bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu