marți, 13 august 2013

Azi vorbim despre SCHIMBARE!


 
Draga mea cu aripi delicate de fluture, ce mai faci? Sper ca esti bine. Eu m-am tot gandit cum sa fac sa postez numai lucruri utile si frumoase pentru tine. Experientele din viata m-au invatat ca ceea ce nu te doboara, te face mai puternic. Asa ca aripile firave de fluture se vor transforma in aripi puternice. Cum s-a intamplat acest lucru? Foarte simplu. Si te voi ajuta si pe tine cum sa fii optimista, surazatoare si puternica dupa orice ti se va intampla in aceasta viata. Cum sa faci ca anul asta sa fie fabulos? Schimba-te! Iubeste-te! Respecta-te! Sunt sigura ca vei reusi. Daca nu, contacteaza-ma. In curand am sa-ti explic cum sta treaba in a fi in suferinta si cum e sa fii fericita. Cate oportunitati ai daca ramai pozitiva si puternica si cate sanse ratezi atunci cand suferi si nu vrei sa mai vezi lumina de la capatul tunelului gri.
 

Tot ce nu te face fericita, iti spun sa renunti. Nu esti multumita de viata ta? Schimba-te. Nu te retine nimeni sa fii asa. Oamenii cred ca doar liderilor le plac schimbarile. Insa acest lucru nu e adevarat. Nimeni nu este deschis la schimbari, ci doar daca aceasta schimbare vine din strafundul sufletului sau. Tu trebuie sa-ti  doresti  schimbarea pentru a te salva din viata nefericita. Schimbarea in viata nu se impune. E foarte usor sa spui ”hai sa facem asta”, dar daca nu esti dispus sa faci acel lucru, nu vei reusi sa fii implinit. Asa ca impreuna vom reusi sa te schimbi pentru a incepe sa faci numai lucruri frumoase  in viata ta.
 

Nemultumirea iti va iesi pe chip, prin atitudine, prin comportament. Si cum o sa ajungi? O ofilita, o nefericita. Asa ca iti propun sa-ti doresti schimbarea. Incepi usor cumparandu-ti poate o alta garderoba, poate o tunsoare sau orice care iti poate provoca samanta schimbarii. Fii fericita, draga mea, pentru ca daca esti fericita cu tine insati, vei putea reusi sa faci si pe ceilalti fericiti. Am incredere in puterea ta ca vei putea mentine o dragoste de a invata si de a depasi toate barierele.


Pe curand,

Femeia cu aripi de fluture.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu