joi, 22 august 2013

..over time it shows up! (..in timp se vede!)

The journey is a delightful experience!


Daca in postarea de data trecuta am vorbit despre schimbare, astazi vom vorbi despre calatoria ta spre schimbare si mai apoi spre varianta ta cea mai buna de a deveni acea persoana pe care iti doresti sa devii. Asadar, draga mea femeie cu aripi de fluture, mai intai trebuie sa stii ca doar astazi conteaza, astazi trebuie sa actionezi, astazi trebuie sa iei deciziile in viata ta, astazi ne vom ocupa de ele si asta o sa-ti asigure un viitor fabulos.

Pare de necrezut, nu? Ei bine, draga mea sa stii ca nu e ceva de neatins. E chiar langa tine, doar TU trebuie sa incepi a simti efectul calatoriei tale spre schimbarea in persoana pe care ti-o doresti sa fii.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa nu mai visezi, ci sa treci direct la fapte. Iti spun sincer ca e o munca grea care va dura un timp, insa roadele se vor culege de-a lungul acestei calatorii.

Daca vei spune ca: “voi decide sa fiu un bun antrenor, un bun orator etc”, asta inseamna ca ai luat o decizie foarte buna si te felicit, devino ceea ce vrei, insa asta nu te va face cel mai bun orator, cel mai bun lider sau orice altceva care iti propui. Nu decizia te va face pe tine, ci decizia de a te ocupa de asta.

Ce anume vrei sa fii maine? Trebuie sa stii asta azi pentru a actiona astazi. Lasa trecutul in spate, impaca-te cu trecutul tau pentru ca a facut parte din tine, alegerile pe care le-ai facut atunci au fost bune pentru o perioada, insa daca ai observat ca acele actiuni nu te-au facut fericita, asta inseamna ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta. O schimbare care te poate face fericita, iar aceasta schimbare trebuie sa o faci de astazi. Incepe acum, fii fericita de astazi.

Daca in fiecare zi vei petrece sa repari lucrurile din trecut, nu o sa mai putere sa pregatesti ziua de maine. Te focusezi pe trecut, dar nu poti inainta spre schimbare pentru ca energia iti va disparea si vei realiza in viitor ca nu ai rezolvat nimic si vei fi la fel ca acum, nefericita. Nu-i asa ca iti doresti sa fii implinita si fericita? Atunci realizeaza astazi ceva care te face fericita.

Ar trebui sa traim viata in fiecare zi infometate, intelegand ca vom trai pana cand murim. Succesul de a deveni cea mai buna varianta a ta nu consta intr-un grad, un program, o diploma sau o sosire. Aceste sunt doar mici puncte de atins in calatoria ta, insa nu sunt principalele tale scopuri in viata.

Calatoria asta pe care ti-o pregatesc va fi o incantatoare experienta. Te asigur de asta. Daca vrei sa fii o persoana buna, atunci calatoreste in aceasta viata, insa ai grija sa iei in aceasta calatorie oameni de calitate si indreptati-va spre destinatia corecta. In general, oamenii care sunt de success, nu au calatorit singuri, ci au fost intotdeauna insotiti.
 

Intrebarea mea este: “Pe cine iei cu tine in aceasta calatorie?” Va conta enorm in viata acelei persoane.

Vreau sa invatati impreuna, sa cresteti impreuna, sa va dezvoltati impreuna, sa fiti mari impreuna.
Asta vreau pentru tine. Ca intr-o buna zi sa fii persoana pe care iti doresti sa devii.

Pe curand,
Femeia cu aripi de fluture:)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu