miercuri, 12 iunie 2013

Iubirea nu trebuie sa fie oarba


Intotdeauna trebuie sa existe "povestea de dragoste a vietii tale", insa oare toate sacrificiile tale pentru Don Juan sunt bine rasplatite? Te rog gandeste-te putin.

Mergi pe drum..pe un drum drept, lin, fara obstacole si il intalnesti pe el..cel care iti schimba radical drumul tau initial. Si dai totul pentru el, esti prezenta mereu si esti fericita sau cel putin asa crezi. Crezi ca ai gasit fericirea si ti-e frica sa nu o ratezi, dar intr-o zi constati ca fericirea asta ...e doar in imaginatia ta. El, care e totul pentru tine, tu nu esti acelasi lucru pentru el.

Ti-ai facut planuri in relatia asta, dar constati ca esti singura in relatie. Serile nu mai sunt ce au fost odata..ii astepti telefonul in fiecare seara, insa de fiecare data iti spune ca a uitat..a avut multa treaba si a uitat.
Atunci devii frustrata, crezi ca e vina ta, dar nu e asa. Insa iti spun ca si tu gresesti. Gresesti prin faptul ca te uiti pe tine. Nu mai esti tu universul vietii tale, ci ramane el, universul tau. Total gresit. In viata pentru a fi respectat, trebuie intai sa te respecti pe tine insuti. Asa e si in iubire, daca tu nu te iubesti asa cum trebuie, nici tu nu vei primi iubirea mult dorita. Iubeste-te! Fa-ti timp pentru tine. Neglijeaza pe altii, dar pe tine niciodata. Citisem mai demult o carte de motivare, in care m-a marcat un pasaj din carte. Citind acel fragment, mi-a schimbat radical viata, atunci am devenit o noua EU. Era vorba despre o femeie normala, nu foarte frumoasa, care nu dadea semne ca i-ar placea de acel barbat. Iar barbatul de care se tinea scai dupa ea, desi era cel mai frumos barbat din imprejurimi si mai mult decat atat, toate femeile erau dispuse oricand sa iasa cu el, mai putin ea, el a invitat-o intr-o croaziera de lux de trei zile undeva, intr-un loc exotic, ea l-a refuzat zicand ca in acea perioada si-a invitat cateva prietene acasa la ea, la un ceai. Barbatul a fost convins ca era vorba de un alt barbat cu care isi dorea sa petreaca timpul. Si mai mult decat atat, el s-a dus acasa la ea, chiar in ziua invitatiei prietenelor ei la ceai pentru a verifica daca femeia i-a spus adevarul. Si surpriza, i-a deschis usa casei intr-o tinuta confortabila, avand casa plina de prietene. Atunci si-a dat seama ca pe ea si-o doreste de sotie. Dragele mele, femei cu aripi de fluture, daca veti fi vreodata indiferente sau mai spus, daca nu mereu sunteti la "aport" pentru iubitul vostru, asta nu inseamna ca nu-l mai iubiti, ci faptul ca voi sunteti centrul universului vostru, iar barbatul daca va va iubi, va va intelege..mereu. Te las sa reflectezi, femeie cu aripi de future!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu